Danmarksmesterskab i varmluftballon 2020
Slagelse, 28. juli. - 1. august 2020

 

Facebook

Destination Sjælland

Destination Sjælland er medvirkende til at dette års danmarksmesterskab overhovedet har kunnet lade sig gøre. Med en økonomisk håndsrækning og et kendskab til lokalmiljøet har de været en optimal samarbejdspartner. Vi glæder os meget til at flyve i området og luftrummet omkring Slagelse. Stor tak til Jens og Isabella for jeres forståelse og indstilling til det at være sponsor for et så opblæst stævne.

Uden mad og drikke ….. Og så en god seng at sove i. Med stævnecenter på Vilcon HK, har vi de optimale rammer for afviklingen af vores danmarksmesterskab. Connie og hendes team har virkelig strukket sig langt for at imødekomme vores ønsker og har lagt et serviceniveau allerede inden vi ankommer, man kun kan ønske sig. Vi glæder os til at flytte ind !

Vilcon Hotel & Konferencegaard
Kosan Gas

Uden gastank fyldt med Kosan Gas– ingen ballonflyvning. Vi har i år indgået en længerevarende aftale med Kosan Gas som leverandør af gas til dette og fremtidige danmarksmesterskaber. Det var aldrig lykkes uden Stig – stor tak for det. Vi glæder os til fylde vores tanke med Kosan Gas. Også en stor tak til Hanne for at handle hurtigt og sørge for reklametingene.

Uden biler kommer stævneledelsen og hjælpere ikke langt ..... og det skal de. De styrer DM fra jorden af og i år bliver det i biler fra Suzuki-Slagelse som velvilligt har stillet biler til rådighed. Stor tak til Tim og Cecilie for jeres forståelse og hurtige handling.

Suzuki-Slagelse